1oflads
ПРЕДАВАНИЯТА В РАДИОТОПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

В рамките на изпълнение на проект "Да участвам в живота си", бе създадена група от младежи с интереси към радиожурналистиката. В рамките на своята практика те изработиха едно тестово и 2 предавания, които видяха "бял ефир" съответно на 21 декември 2009 и 5 февруари 2010 година. Амбицията ни е да не спираме дотук. Опитът, натрупан от радиото със сигурност ще пренесем в сайта, с който сте в момента. Надяваме се, че не само ще гредате и слушате, но и ще ни пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Вашето приятелство, помощ, идеи и материали ще бъдат повече от ценни за нас. За сайта и възможността да участвате в него - вижте тук.

 

radio Това е цялата ни група в нейното блестящо начало. От ляво надясно: Малина, Ели, Даяна, Верето, скритата Деси, Теди и Калоян. Пред двамата ни младежи се кипрят обучителите по време на проекта - Надето, вляво, и Дилянка - вдясно. Тук са и нашите предавания:

ТЕСТОВОТО ПРЕДАВАНЕ - ЛЕСНО ЛИ Е ДА СИ МЛАД ЧОВЕК В ДУПНИЦА? - 4 ДЕКЕМВРИ 2009

            

ПЪРВОТО НИ ЖИВО ПРЕДАВАНЕ В ЕФИР - 21 ДЕКЕМВРИ 2009 .... НАЛИ СА ГОТИНИ ТЕЗИ ДЪГИ ..?:) - ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА ИЛИ КАК ДА ПОМОГНЕМ, КОГАТО ДЪРЖАВАТА БЕЗДЕЙСТВА?

 

ВТОРОТО ЖИВО ПРЕДАВАНЕ - ЗАЩО ДЕПУТАТИТЕ ДА ПОЧИВАТ ПОВЕЧЕ ОТ УЧЕНИЦИТЕ ....МНОГО ИЛИ МАЛКО НИ Е ВРЕМЕТО ЗА ПОЧИВКА? - 5 ФЕВРУАРИ 2010 ГОДИНА

 

Да участвам в живота си

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук