1oflads
Спечелихме награда за най-добра практика ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

Сдружение „Партньори – Дупница” и Регионалният център за устойчиво развитие в Кратово получиха награда за най-добра проектна практика по европейските програми за териториално сътрудничество в България в периода 2007 – 2013 година. Наградата бе връчена по време на Конференцията „Европейско териториално сътрудничество в Република България – постиженията водят до нови перспективи“ от заместник- министъра на регионалното развитие и благоустройството, Деница Николова. Заместник-министърът отличи 15 от най-успешните проекти, изпълнени през предходния програмен период. Тя благодари на всички партньори и бенефициенти по програмите и им пожела успешна съвместна работа и през новия програмен период. При откриване на конференцията, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова каза, че всички наградени проекти са с голям ефект и значимост :” не само защото са добре написани, а и заради резултата, който постигнаха”

 

nagrazhdavane 1

 

„Партньори – Дупница” и Регионалният център за устойчиво развитие в Кратово получиха наградата за изпълнението на проекта Rock’n Pop the Borders като най-добра практика при осъществяването на Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония. В периода 2007 – 2013 година по програмата са договорени и изпълнени общо 100 проекта, от които наградените най-добри практики са 3 – “Rock’n Pop the Borders”, „Принос за опазване на трансграничния регион от пожар“, „Българче и македонче – ръка за ръка“.

В рамките на проекта бе създаден международен формат за изява на млади творци на рок и поп музика от България и Македония. В него взеха участие 25 младежки групи от партньорските страни. Проведоха се 3 концерта в Дупница и Куманово, както и онлайн състезание за подбор на най-добрите творби и групи, които събраха над 19 000 души онлайн и жива публика. Изградени бяха контакти между младите творци и професионални продуценти и музиканти. Наградените участници изработиха видеоклип и звукозапис на песните си. Творбите на всички участници са достъпни на сайта на Rock n' Pop the Borders.

 

nagrazhdavane 3

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук