Публикации
1oflads
Доклад за нагласите на младите хора относно изграждането на Младежки център в гр. Дупница ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

DOKLAD_NAGLASI_MLADITE

Този доклад отразява концепцията на сдружение „Партньори-Дупница” относно възможностите и методите подходящи за социалното включване на младежите на възраст между 13 и 25 години. Осъществените проучвания на нагласите и очакванията на младите хора, живеещи на територията на община Дупница, направи възможно изграждането на визия за структура, чрез която, от една страна, обществото би изпълнило своя ангажимент към младите хора, а от друга страна, чрез повишаването на своята социална компетентност, младежите биха допринесли за стабилното и сигурно развитие на това общество. Целият доклад можете да намерите като прикачен файл към настоящата публикация. Моля, позовавайте се на източника при ползване и цитиране на данни от доклада!

Прикачени файлове:
Изтегли този файл (ДОКЛАД ЗА НАГЛАСИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА_INTERNET VERSION.pdf)Доклад за нагласите и очакванията на младите хора за Младежки център в Дупница [Автори: Цветанка Севдина и Георги Илиев]617 Kb
 
1oflads
МЛАДАТА ДУПНИЦА ПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads

MLADATA_DUPNITSA

„Младата Дупница”.  Така се казва филмът, който направиха за връстниците си от Дупница трима студенти от ЮЗУ "Неофит Рилски". Режисурата и монтажът на лентата са дело на Валентин Иванов, студент по режисура в катедрата по „Филмово и телевизионно изкуство”, а кадрите - на колегите му от специалността „Филмово и телевизионно операторство” Диана Йорданова и Биляна Брайкова. Филмът е част от Застъпническата кампания за създаване на Младежки център в град Дупница, изпълняван от сдружение „Партньори – Дупница” и Младежки консултативен съвет с подкрепата на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа и Институт „Отворено общество” – София.  ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

 
1oflads
Дупнишките младежи имат нужда от Младежки центърПДФПечатЕ-мейл
Написано от 1oflads


FOCUS_GROUPS
Младите хора в Дупница, независимо от социалната или възрастовата група, към която принадлежат, имат необходимост от изграждането на Младежки център. Той ще отговори на потребността им от място, в което да се срещат и общуват със своите връстници, в което да дискутират актуални теми, да получават информация и консултация за професионалното си развитие и за различни спортни и културни събития, провеждани на територията на общината. Това са само част от заключенията в анализа от работата на фокус-групите, с която започна мащабното проучване на нагласите на младите хора от община Дупница по темата "Трябва ли да бъде създаден Младежки център в град Дупница".

Прикачени файлове:
Изтегли този файл (Mladezhki Center_analiz focus grupi.pdf)Анализ на резултатите от работата на фокус-групите в ЗКСМЦД[Автор: Цветанка Севдина ]453 Kb
 


За Младежки център

Сподели

Профили на 1oflads

Youtubvbox7soundcloud

Случайна снимка

Обяви

УРОЦИ ПО КИТАРА И БАРАБАНИ

за запитвания и записване тук

Тази страница е създадена с подкрепата на

Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа и

Институт “Отворено общество” – София